Makuvaihtoehdot

Kerrothan mikäli toiveissasi on gluteeniton, kananmunaton tai sokeriton kakku. Huomaathan että, gluteenittomat tuotteet valmistetaan jauholeipomossa. Käytän leivonnassa aitoa voita ja kermaa. Täytteet valmistetaan alusta asti itse. Suurin osa täytteistä on laktoosittomia.



Kakkupohjat

- Vaalea tai tumma perinteinen pehmeä kakkupohja

- Porkkanakakkupohja

-  vaalea voikakkupohja

- Suklaapohja

- Appelsiini kakkupohja


Täyteyhdistelmiä:


Mansikkamousse, Metsämansikkahillo kera leipomon oman vaniljatäytteen

Vadelmamousse kera kinuskimoussen

Minttutäyte kera suklaapohjan

Mascarponemousse Tai Leipomon oma vaniljatäyte marja/hedelmähillokkeen kera

Mustikkatäyte ja valkosuklaamousse

Sitruunatäyte, sitruunacurd puutarhavadelmilla

Mansikkamousse, Banaania ja banaanimousse

Mango - passion tropicalhillolla


Tai yhdistele seuraavista:

- Leipomon oma vaniljatäyte (Itse keitelty vaniljakreemi/kerma)/tuoreet marjat/hedelmät ja hillokkeet.

- Mansikka

- Mansikka-Banaani

- Mascarponemousse kera hillokkeen

- lakusuklaa - vadelma

- Vadelma

- Mustikka

- Appelsiini

- Mustaherukka

- minttu

-Punaherukka

- Suklaamousset

- Valkosuklaamousse (sis.laktoosia)

- Marianne

- kinuski

- Sitruuna

- kuningatar

- Mango-passion

- Mocca


Kuorrutteet:

- Tuorejuustokreemi (maukas eikä niin makea kuin voisi kuvitella, Hieman suolainen ja tasapainottaa erityisesti marjaisia kakkuja. voidaan maustaa aromeilla)

Kinuski/suklaadrip

- Marenkivoikreemi

- Kermakuorrutus

- Suklaakuorrute/ suklaaglaze

- Sokerimassa



Lisäksi voidaan lisätä suklaa tai kinuskikastiketta sekä erilaisia rouheita esim. suklaa, praliini, pähkinät.

Jos tästä ei löydy mieluista täytettä niin ehdota sitä meille!