Kakun kuuluu näyttää kauniilta, mutta myös maistua herkulliselta. Käytämme aitoja kotimaisia raaka-aineita ja mahdollisuuksien mukaan lähituottajien tuotteita. Kananmunat tulevat meille Kivimäen maatilalta. Alta löydät hinnastomme.

Jokainen kakku suunnitellaan yksilöllisesti ja hintaan vaikuttaa koristeet, kakun koko ja täytteet sekä mahdolliset erityisruokavaliot. Tässä suuntaa antava hinnasto. Hinnat sis. Alv.14%. Pyrin toteuttamaan toiveidesi tarjoilut joten jos et löydä sopivaa herkkua tai tarjoilu mietityttää niin ota yhteyttä niin mietitään mikä voisi olla sinulle sopiva vaihtoehto!

Huomaathan kakkupohjavaihtoehdot eli Vaalea tai tumma perinteinen sokerikakkupohja, vaalea voikakkupohja, tuhti suklaapohja ja porkkanakakkupohja.

KAKUT:

Uniikit sokerimassakakut

alk. 4,50e/hlö

Kakku on mahdollista tarjoilla suoraan kakkualustalta.


Tyylikkäät Kermakakut

sis.peruskoristelun. Saatavilla marja, kinuski, suklaa, hedelmä. Mahdolliset lisäkoristeet isot kukat, hahmot jne hinnoitellaan erikseen ja lisätään hintaan. Kakuissa täytteenä mousse tai/ja leipomon oma vaniljatäyte. Myös suklaa/kinuski/vaahtokarkkivalulla.

10h/ 42e 15h/ 52e 20h/ 62e 25h/ 72e


Kreemipintaiset kakut & Dripcake/Valumakakut kreemipinnalla  mm. yksisarviskakut, runsaat karkkikakut..

(Aikaavievät koristelut tms.lisätään hintaan erikseen)

10h/45e 15h/55e 20h/65e 25h/75eKorkeat ja näyttävät dripcake/kreemikakut

Erityisen näyttävä ja juhlan kruunaava kakku juhlaan.

Huom! kakkujen leikkaus kannattaa suorittaa veitsellä ja leikkaus puoleenväliin ikäänkuin kakku olisi kahdessa kerroksessa. Näin paloista ei tule liian korkeita.

 15h/60e 20h/70e 25h/80e


Hyydykekakut 3,50e/hlö

Hyydykekakut voidaan tehdä toiveen mukaan. Suosittuja makuja on mm. mango, punaherukka - vanilja sekä mansikka.